loading...
Okusno urejeno

Rovinj, apartma s fantastičnim pogledom na morje

Stanje Naprodaj
Okusno prenovljeno stanovanje v starem delu Rovinja se prodaja v celoti opremljeno in nudi popolno vizualno izkušnjo - uživanje v odprtem pogledu na morje z dvema oknoma iz dnevne sobe.

 

52 m2

Stanovanje

 

2

Spalnice

 

1

Kopalnice

 

300.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10599

Koda

Ključne lastnosti

  • Pogled na morje
  • Odlična lokacija v Rovinju
  • 2 Spalnice │ 1 Kopalnica │ 3 Postelje
  • 2. nadstropje
  • Temeljito obnovljeno 2020 (Apartma)
  • Vso pohištvo je vključeno v ceno
 

Opis

Okusno prenovljeno stanovanje v starem delu Rovinja se prodaja v celoti opremljeno in nudi popolno vizualno izkušnjo - uživanje v odprtem pogledu na morje z dvema oknoma iz dnevne sobe.

Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju kamnite hiše, ki je le nekaj korakov stran od tržnice in glavnega parkirišča. Stanovanje je bilo v letu 2020 temeljito prenovljeno in takrat je bil postavljen leseni pod, z nekaterih sten pa odstranjen omet, luč sveta pa so ugledale stare stene iz kamna in opeke. Klasično leseno pohištvo se je odlično podalo v novonastali ambient, ki sedaj izžareva prefinjeno eleganco.

Zahvaljujoč dvema velikima oknoma je dnevna soba preplavljena s svetlobo, zvečer pa se lahko romantiki sprostijo ob pogledu na sončni zahod v morje.

Na nasprotni strani apartmaja je terasa, kjer lahko štiričlanska družina obeduje pod milim nebom in uživa v morskem zraku. Dve osebi lahko prenočita v spalnici, še dve pa lahko spita na kavčih v dnevni sobi in spalnici. Kopalnica s tušem je na priročnem mestu med kuhinjo in spalnico.

Pogled na morje

slika 
slika 
slika 

Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Spalnica

slika 
slika 
slika 

Terasa

slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
300.000 €
Cena
9.000 €
Informativni znesek davka na promet 3%
309.000 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Miran Sinčić

Z nami od leta 2012
agent
 
Miran bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini in angleščini ter deloma v nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto