loading...
Top lokacija

Apartma v centru Rovinja

Stanje Naprodaj
Temeljito prenovljeno in domiselno urejeno stanovanje v klasičnem stilu se nahaja v središču mesta, le nekaj korakov od župnijske cerkve, in ponuja razkošen interier s starinskim pohištvom.

 

78 m2

Stanovanje

 

3

Spalnice

 

2

Kopalnice

 

750.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10579

Koda

Ključne lastnosti

  • Rovinj │ Center
  • Staro mestno jedro
  • Pogled na mestno ulico
  • Plaža Baluota 300 m
  • 1. nadstropje
  • Temeljito obnovljeno 2019
 

Opis

Temeljito prenovljeno in domiselno urejeno stanovanje v klasičnem stilu se nahaja v središču mesta, le nekaj korakov od župnijske cerkve, in ponuja razkošen interier s starinskim pohištvom.

Stanovanje se nahaja na idealni lokaciji v prvem nadstropju srednjeveške kamnite palače in ima tri spalnice, dve kopalnici in odprt dnevni prostor. Pretežno svetel interier, ustvarjen s kombinacijo belih površin in rustikalnih kamnitih sten, okusno dopolnjuje prenovljeno starinsko pohištvo in dekoracija. Barve in teksture so bile skrbno izbrane, tako da stanovanje kljub klasičnemu videzu vsebuje pridih zračnosti in svežine, značilne za Mediteran. Zelo redko je v starem mestnem jedru najti stanovanje s toliko naravne svetlobe - dnevna soba s kuhinjo in jedilnico se dobesedno kopa v svetlobi, krasi pa jo tudi balkon s pristnimi kamnitimi stebri Barok. Stanovanje je tudi zelo zračno, kar ni presenetljivo, saj je stavba precej oddaljena od sosednjih hiš.

Kopalnice so nevpadljivo urejene v modernem stilu in opremljene z vrhunsko sanitarno opremo ter zelo funkcionalne. Spalnice so svetle barve, še posebej impresivna pa je zaradi razkošne dekoracije glavna spalnica, kjer najdemo okrasno posteljo z visokim vzglavjem, oblečeno v žamet in drugo starinsko pohištvo.

Odlično locirano stanovanje, brezkompromisno kakovostno in stilsko urejeno, je odlična izbira za "razvajene" kupce, ki ne potrebujejo dodatnega stanovanja, ampak želijo sebi in svojim najdražjim zagotoviti najboljše, kar obstaja v starem mesto.

Dnevna soba z jedilnico

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Kuhinja

slika 
slika 

Glavna spalnica

slika 
slika
Soba s kopalnico
slika 
slika 

Spalnice

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
750.000 €
Cena
22.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
772.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto