loading...
Popolno za večjo družino

Moderno stanovanje v Rovinju

Stanje Naprodaj
Svetlo in prostorno stanovanje v pritličju novejše stavbe krasijo moderne linije, velike odprtine, zelena terasa, v ceno pa je vključeno tudi parkirno mesto v podzemni etaži.

 

106 m2

Stanovanje

 

3

Spalnice

 

2

Kopalnice

 

Pokličite za ceno

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10451

Koda

Ključne lastnosti

  • Plaža Mulini 2 km
  • 5 min hoje od šole
  • 3 Spalnice │ 2 Kopalnice │ 6 Postelj
  • Eno označeno parkirno mesto
  • Popolnoma opremljeno za oddajanje.
  • Tiho stanovanjsko območje
 

Opis

Svetlo in prostorno stanovanje v pritličju novejše stavbe krasijo moderne linije, velike odprtine, zelena terasa, v ceno pa je vključeno tudi parkirno mesto v podzemni etaži.

Osrednji del stanovanja predstavlja edinstven, v svetlobi oblit prostor, dnevna soba, opremljena kuhinja in jedilnica, iz katere velika steklena stena vodi na teraso. Terasa, okrašena z bujnim zelenjem, je tlakovana s podom in ponuja dovolj prostora za družinska druženja pod vedrim nebom. Nočni del apartmaja sestavljata dve spalnici z zakonsko posteljo in otroška soba z enojno posteljo.

Stanovanje se nahaja v priljubljeni soseski le nekaj korakov stran od šol in se lahko odlično uporablja za veliko družino, ki išče moderen in svetel dom v Rovinju po razumni ceni.

Lokacija

V Istri lahko naletite na osupljivo naravo, prazgodovinske strukture ter antična in srednjeveška mesta, ki so zajela skoraj vsak hrib z značilnimi ulicami, trgom, cerkvijo in mestno ložo. Rovinj, poznan kot biser istrskega polotoka, je prvak hrvaškega turizma, poleti kipi od življenja in pozimi miru, obarvan s čarobnimi barvami sončnega zahoda in očarljivim starim mestnim jedrom, obogatenim z beneško arhitekturo. Mirna stanovanjska lokacija na območju Rovinja, kjer se nahaja stanovanje, je bogata z zanimivostmi in različnimi vsebinami:
Morje │ Plaža Mulini 2 km
Storitve │ Trgovina 400 m ▪ Kavarna ali bar 120 m ▪ Gostilna ali restavracija 120 m ▪ Osnovna šola 400 m ▪ Vrtec 500 m ▪ Dom zdravja 1000 m ▪ Farmacija 250 m
Šport in zabava │ Nogometno igrišče 450 m ▪ Gozdni park Zlatni rt 2,2 km
Bližnja mesta │ Bale 14 km ▪ Kanfanar 16 km ▪ Pula 40 km
Promet │ Vstop na avtocesto Kanfanar 14 km ▪ Letališče Pula 39 km
Zanimivosti │ Ruševine srednjeveškega Dvigrada 19 km ▪ Ornitološki park Palud 9 km

Loggia (balkon)

slika 
slika 

Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico

slika 
slika 
slika 
slika 

Spalnice

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Garaža

slika 

Priloge

kompas
prilog
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto